STIHL mokro suhi usisavač SE 62

Kompaktni usisavač za mokru i suhu nečistoću s kvalitetnom opremom. Funkcija ispuhivanja za čišćenje teško pristupačnih mjesta. Funkcija čišćenja pročistača, podesiva sapnica za usisavanje poda, sapnica za uska mjesta, univerzalna sapnica. Vrećice za usisavač od kvalitetnog flisa. Idealan za čišćenje radnih mjesta u kući, u podrumu, u neposrednoj blizini kuće i u malim radionicama.

10% popusta za predračun i gotovinsko plaćanje!

168.30 

Dostupno uz narudžbu

Dostupno uz narudžbu

Kategorije: ,

Opis

Višestruko pročišćavanje

Kombinacijom vreće za pročišćavanje i glavnog pročistača postignut je još bolji učinak čišćenja zraka pri usisavanju.

Čišćenje pročistača

Za jednostavno čišćenje sustava za pročišćavanje. Dovoljno je zatvoriti završetak usisne cijevi i pritisnuti dugme za čišćenje sustava za pročišćavanje. Pročistač će se brzo i učinkovito očistiti. Tako će snaga usisavanja ostati ista, bez njenog smanjivanja uslijed nečistog pročistača.

Funkcija puhanja

Praktična funkcija puhanja proširuje područje primjene uređaja. Gdje god je usisavanje nemoguće ili besmisleno, čišćenje je moguće obaviti strujom zraka, a i tako je moguće očistiti unutrašnjost usisne cijevi. Usisna cijev jednostavno se utakne u otvor na koji izlazi zrak iz turbine usisavača, i time usisna cijev postaje ispušna.

Kombinirana sapnica za podno čišćenje

Kombinirana sapnica za pod s mogućnošću odabira načina klizanja pruža optimalnu moć usisavanja, kako glatkih podova tako i sagova.

Držač usisne cijevi

Praktičan držač za prihvat usisnog nastavka i sapnice za pod.

Kombinirana sapnica za podno čišćenje

Pogodna za usisavanje s različitih podnih površina.

Univerzalna usisna sapnica

Za različite poslove čišćenja.

Sapnica za fuge

Lako se izmjenjuje s drugim sapnicama. Posebno prikladna za usisavanje nečistoće iz uskih i teško dostupnih područja (fuge, rebra radijatora, namještaj i sl.)

Ležišta za pribor

Ležišta za pribor praktično su integrirana u kućište usisavača, što pribor čini sigurno smještenim tijekom rada i lako dostupnim u svrhu izmjene.

Količina usisanog zraka l / min 3600
Zapremnina spremnika l 20
Maksimalni podtlak mbar 210
Razina zvučnog tlaka dB (A) 1) 70,9
Količina ispuhanog zraka l / min 3600
Snaga uređaja W 1400
Težina, spreman za rad kg 7,5
Duljina usisnog crijeva m 2,5