O nama

DAVID d.o.o.

DAVID d.o.o. je tvrtka registrirana za promet robe na veliko i malo, uvoz, izvoz te zastupanje.

Sjedište poduzeća je u Starom Petrovom Selu, a uredi Uprave i računovodstva su u sklopu prodajnog centra u Novoj Gradiški. Naša primarna djelatnost je trgovina na malo s tim da sve više jačamo u segmentu veleprodaje alata. Trenutno poslujemo na 4 lokacije i to u Starom Petrovom Selu, Novoj Gradiški (2) te u Okučanima.

Poduzeće DAVID d.o.o. je osnovano 22.10.1992. godine u Starom Petrovom Selu kao poljoprivredna ljekarna te prodavaonica rezervnih dijelova. Glavni korak u razvoju firme se dogodio 1994. godine kada je otvorena poslovnica u Novoj Gradiški. Godine 2000. otvaramo novi poslovni prostor veličine 600m2 u ulici M. Kraljevića 18 u Novoj Gradiški. Poslovnicu u
Okučanima otvaramo 2003. godine.

U rujnu 2008. godine u Novoj Gradiški izgrađena poslovnica u ulici Grgura Ninskog 44 u kojoj je ovlaštena STIHL i Husqvarna trgovina i servis, te prodavaonica rezervnih dijelova i traktorskih priključaka.

22. listopada 2021. otvaramo novi prodajni centar 1738 m2 na adresi Grgura Ninskog 7 u Novoj Gradiški u sklopu kojeg je linijski restoran i caffe bar kao dodatan sadržaj prodajnom centru široke ponude.

Danas tvrtka David d.o.o. zapošljava 31 djelatnika.

Lokacija G.Ninskog 7, Nova Gradiška

Ovo je naša najveća prodavaonica i prostorno i asortimanom. U ovoj prodavaonici možete naći najširi izbor proizvoda iz našeg asortimana koji možete pogledati pod kategorijom proizvodi. U ovim prostorijama se uz najveći prodajni prostor nalazi i uprava.

Lokacija G. Ninskog 44/46, Nova Gradiška

U ovim poslovnim prostorima zapravo imamo dvije odvojene prodavaonice. Jedna polovica je specijalizirana STIHL i Husqvarna prodavaonica u kojoj imamo najveći izbor STIHL i Husqvarna uređaja u Slavoniji. U sklopu prodavaonice STIHL posluje i servis motornih uređaja te smo ovlašteni serviser za STIHL, HUSQVARNA, MTD, BRIGGS&STRATTON te SOLO uređaje.A na drugoj polovici je specijalizirana prodavaonica poljoprivrednih strojeva te rezervnih dijelova za razne radne, teretne i poljoprivredne strojeve.

Prodavaonica u Starom Petrovom Selu, Ul.Braće Radića 27

Ovo je naša prva prodavaonica. U njoj se može naći naš kompletan ali nešto sužen asortiman. Ova je prodavaonica, s obzirom na lokaciju na selu, nešto više orjentirana na poljoprivredni asortiman.

Prodavaonica u Okučanima, Ul.Ante Starčevića 18

Kao i prodavaonica u Starom Petrovom Selo ova prodavaonica ima kompletan asortiman proizvoda u nešto suženoj širini te je lagano orijentirana na poljoprivredu.