Husqvarna usisavač WDC 220

Mokro-suhi usisavač izrađen je kako bi vam pružio performanse i izdržljivost koje su vam potrebne za čišćenje bilo kakve nečistoće, prašine, prolijevanja i krhotina. Snažna i pouzdana turbina, intuitivne kontrole, pametno skladištenje i jednostavno odlaganje čine stroj spremnim za teško svakodnevno čišćenje. Usisavač WDC 220 je kompaktan i jednostavan za korištenje. Opremljen je PET filtrom koji se može prati, pametnom ručkom za podizanje koja se nalazi na spremniku, a odlikuje ga i robusni dizajn. Primjeren je za mnoge zadatke.

Kapacitet tanka: 20 l
Snaga: 1000 W
Air Flow: 3600 l/min
Max. vacuum: 210 mbar

5% popusta za predračun i gotovinsko plaćanje!

182.83 

In Stock
Kategorije: ,

Opis

Perivi PET filter uložak
Filter je razvijen za iznimno dug životni vijek, što znači niže troškove održavanja. Isti se filter koristi i za vlažne i za suhe primjene te osigurava visoku učinkovitost filtriranja.

Poluautomatsko čišćenje filtera
Čistite filtar uložak brzo i jednostavno pomoću obrnutih zračnih impulsa. Korištenjem poluautomatskog sustava za čišćenje dobivate visoku produktivnost uz manji broj pauza.

Ručica za podizanje spremnika
Ručica za podizanje čini praznjenje spremnika vrlo jednostavnim. Jednostavno odvojite gornji dio i odložite sadržaj.

Aluminijske produžne cijevi
Za veći doseg prema inače nedostupnim mjestima.

Stabilni kotači
S velikim i čvrstim kotačima, usisavač sjedi čvrsto na tlu. Sa kotačićima koji se okreću 360 stupnjeva dobivate izvrsnu upravljivost u svim područjima.

Pretinac za dodatke
Svi uključeni dijelovi, imaju za to predviđene vlastite prostore za odlaganje na usisavaču. Skladištenje zauzima manje prostora s manjim rizikom od gubljenja tih dodataka.

Vrećica od filca
Izdržljiva i pametna vrećica od filca osigurava povećanu filtraciju i minimalnu izloženost prašini tijekom odlaganja. To čini čišćenje lakšim i učinkovitijim.

Funkcija ispuhivanja
Stroj uključuje dodatni ulaz crijeva na ispušnom zraku, a spajanjem usisnog crijeva stroj se može koristiti kao puhač. To je korisno za čišćenje uskih mjesta i alata, ispuhivanje lišća ili drugih ostataka.