STIHL motorni puhač BG 56

Za čišćenje lišća i trave s površina. Vrlo kvalitetan puhač za kućevlasnike i manje površine. Za tren će osloboditi dvorište od lišća i ostalih nakupina. STIHL 2-mix motor omogućuje efikasniji rad uz manje vibracija i plinova. Okrugla sapnica, STIHL ElastoStart.

  • TEŽINA (KG) – 4.1
  • OBUJAM (CM3) – 27.2
  • SNAGA PUHANJA (N) – 13

10% popusta za predračun i gotovinsko plaćanje!

324.00 

In Stock
Kategorije: ,

Opis

Posluživanje jednom rukom

Sve kontrole rada motora smještene su na upravljačkoj ručki. Ergonomski uobličena ručka s komandama smještena je točno iznad težišta uređaja što olakšava upravljanje strojem i zadržava ruku sigurno na ručki. Stroj je pogodan za korištenje lijevacima i dešnjacima.

Ručna pumpa za gorivo

Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon dulje pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

STIHL ElastoStart

Kod motora s unutrašnjim sagorijevanjem uslijed kompresije u cilindru stvara se otpor prilikom procesa pokretanja motora. Stihl ElastoStart je specijalna ručica koja omogućuje ravnomjeran postupak pokretanja bez naglog pojavljivanja vršne snage. Intergrirani amortizacijski element pritom izravna tijek snage koji nastaje prilikom pokretanja. Na takav način znatno se olakšava postupak pokretanja.

 

 

Specifikacija

Zapremina cm ³ 27.2
Težina kg 4.1
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2) 90
Razina zvučne snage dB (A) 2) 105
Vrijednost vibracija m / s ² 3) 7.5
Brzina strujanja zraka m / s 4) 72
Protok zraka m³ / h 4) 560
Brzina strujanja zraka m / s 5) 64
Protok zraka m³ / h 6) 710
Max protok zraka m³ / h 7) 730