STIHL visokotlačni perač RE 90

Lagani i kompaktni visokotlačni perač s visokokvalitetnom opremom velikog radnog učinka. Aluminijsko tijelo pumpe, integrirani sustav podvozja/kotača, sustav raspršivanja sredstva za čišćenje, sapnice za pranje rotacijom tijela sapnice kao i lepezastim mlazom. s mogućnošću podešavanja pritiska sredstva u sustavu.

Maks. pritisak:
125 bar
Snaga: 1.8 kW

 

10% popusta za predračun i gotovinsko plaćanje!

166.50 

In Stock

Opis

Visokotlačno crijevo opremljeno je priključkom otpornim na uvijanje a time i sigurno od oštećenja crijeva zbog uzdužnog deformiranja. Upravljački dio sustava za pranje sigurno je smješten u odgovarajuće ležište na tijelu uređaja, siguran od slučajne aktivacije. VT crijevo je 6 m duljine, a uređaj je opremljen s transportnim ručkama radi lakšeg utovara i prijevoza.

Rotaciona sapnica
Rotaciona sapnica za čišćenje i pranje tvrdokorne nečistoće s neravnih površina. Rotirajući položaj sapnice i njenog točkastog mlaza daje izvrsne rezultate pri odvajanju nečistoće od površina koje čistimo.

Set za apliciranje sredstva za čišćenje
Set za nanošenje sredstva za čišćenje sastoji se od spremnika za sredstvo i sapnice za raspršivanje po površini koju čistimo. Za čišćenje tvrdokorne prljavštine.

Pribozr za pranje montiran na kućištu uređaja
Visokotlačni pištolj, cijev za montažu sapnica, rotaciona sapnica i sapnica lepezastog mlaza, visokotlačno crijevo i spremnik sredstva za čišćenje – sve ima svoje ležište na kućišto uređaja.

Sapnica lepezastog mlaza, podesiv radni pritisak
Sapnica lepezastog mlaza s podesivim radnim pritiskom omogućava brzo i učinkovito čišćenje glatkih površina.

Kuke za ovjes kabla za napajanje
Kuke za ovjes kabla omogućavaju sigurno i uredno namatanje i spremanje kabla kad je uređaj van funkcije.

Integrirani sustav kotača
Sustav kotača za lako i sigurno prenošenje uređaja.

Anti-Drill- spojka sigurna od uvijanja VT crijeva
Anti-Drill- spojka sigurna od uvijanja VT crijeva omogućava rad s pištoljem bez straha od oštećenja VT crijeva uslijed uvijanja, a istodobno omogućava brzo i sigurno priključivanje ili otpajanje VT rcijeva od pištolja.

Pozicija za odlaganje pištolja sa sapnicom
Pozicija za odlaganje pištolja sa sapnicom integrirana u kućište za sigurno i uredno odlaganje sustava tijekom rada i pri skladištenju.

Zakretna VT cijev
Zakretna VT cijev omogućava optimalnu poziciju sustava za pranje bez obzira na položaj rada.