STIHL visokotlačni perač RE 130 PLUS

Snažni visokotlačni perač s dodatkom za udobniji rad. Kompaktni i robusni perač s bogatom opremom i visokom kvalitetom izrade. Neke od značjki: aluminijsko tijelo pumpe, elektromotor bez četkica, integrirano podvozje, set za rasršivanje sredstva za čišćenje, rotaciona i lepezasta sapnica s podešavanjem pritiska, Anti-Drill brza spojka crijeva na pištolju i na peraču, ležište VT pištolja za odlaganje tijekom pauzi i pri skladištenju, 8 m trajnog i kvalitetnog VT crijeva, pojačana aluminijska transportna ručka.Dodajmo k tome i posebno dugu VT cijev i pištolj s mekom gumiranom ručkom za udobnijij rad, Bubanj za namatanje VT crijeva, aluminijsku teleskopsku ručku, postrani spremnik za opremu, i ležište za sigurno i uredno odlaganje kabla za napajanje.

Maks. pritisak:
170 bar
Snaga: 2.3 kW

 

10% popusta za predračun i gotovinsko plaćanje!

490.50 

Dostupno uz narudžbu

Dostupno uz narudžbu

Opis

Čelikom opleteno VT crijevo
Čelikom opleteno VT crijevo izuzetno je robusno i trajno, što uređaj čini podesnim za korištenje i a najzahtjevnije poslove pranja.

Postrani spremnik za opremu
Praktični postrani spremnik omogućava uredno i sigurno spremište za sapnice i drugu opremu.

Softgripp ručka
„Softgripp“ mekano obložena ručka za udobniji rad.

Bubanj za namatanje VT crijeva
Perač RE 130 PLUS isporučuje se u izvedbi s bubnjem za namatanje VT crijeva u svrhu urednog spremanja crijeva i izbjegavanja nepotrebnoh habanja i oštećivanja. Pomoću integrirane vodilice crijeva ono biva uredno i ravnomjerno namotano.

Rotaciona sapnica
Rotaciona sapnica za čišćenje i pranje tvrdokorne nečistoće s neravnih površina. Rotirajući položaj sapnice i njenog točkastog mlaza daje izvrsne rezultate pri odvajanju nečistoće od površina koje čistimo.

Sapnica lepezastog mlaza, podesiv radni pritisak
Sapnica lepezastog mlaza s podesivim radnim pritiskom omogućava brzo i učinkovito čišćenje glatkih površina.

Kuke za namatanje kabla u postranom spremniku
Kuke za namatanje kabla u postranom spremniku osiguravaju uredno spremanje kabla u tijelo uređaja. Kuka narančaste boje zakretna je i omogućava brzo skidanje namotanog kabla s njegovog ležišta.

Aluminijska teleskopska ručka
Pomoću teleskopske ručke od čvrstog aluminiija STIHL VT perači lako se transportiraju, a i skladište uz uštedu na prostoru.

Set za raspršivanje sredstva za čišćenje s dozatorom
Za pranje najzahtjevnijih površina koristimo set za raspršivanje sredstva za čišćenje s dozatorom. Set se brzo i bez muke pričvršćuje na VT cijev.

Tijelo VT pumpe od aluminija
Tijelo VT pumpe od aluminija pruža dugi radni vijek i visoke performanse uređaja.

Indukcioni elektromotor
Robusni indukcioni elektromotor bez četkica osigurava snažan i trajni pogon VT perača.

Anti-Drill- spojka sigurna od uvijanja VT crijeva
Anti-Drill- spojka sigurna od uvijanja VT crijeva omogućava rad s pištoljem bez straha od oštećenja VT crijeva uslijed uvijanja, a istodobno omogućava brzo i sigurno priključivanje ili otpajanje VT rcijeva od pištolja.

Integrirani sustav kotača
Sustav kotača za lako i sigurno prenošenje uređaja.

Zakretna VT cijev
Zakretna VT cijev omogućava optimalnu poziciju sustava za pranje bez obzira na položaj rada.

Ležište za odlaganje pištolja
Ležište za odlaganje pištolja služi za privremeno ili trajnije odlaganje kompleta kojeg čine VT pištolj, VT cijev i sapnica.

Transportna ručka
Transportna ručka na dnu uređaja zajedno s teleskopskom ručkom na vrhu perača čini sustav za prenošenje koji uvelike pojednostavnjuje proces transportiranja i odlaganja urešaja.