Stihl Visokotlačni Perač RE 100 Plus Control

  • Lagan i komforan visokotlačni perač s dodatnom opremom
  • Za čišćenje oko kuće i u vrtu
  • Podešavanje tlaka i LED prikaz tlaka izravno na pištolju

 

10% popusta za predračun i gotovinsko plaćanje!

220.50 

In Stock

Opis

Električni visokotlačni perač STIHL RE PLUS CONTROL prikladan je za učinkovite poslove čišćenja oko kuće. Opremljen je CONTROL funkcijom s podešavanjem tlaka pritiskom na gumb i LED zaslonom s prikazom tlaka izravno na pištolju. Nakon uspješnog povezivanja između odašiljača na pištolju i visokotlačnog perača, željeni tlak može se podesiti izravno na pištolju. Odabrana razina tlaka prikazana je na LED zaslonu. Pri čišćenju okućnice i čišćenja u vrtu, kao i pri čišćenju vozila, maksimalni tlak od 150 bara možete prilagoditi svakom pojedinom zadatku. Radni tlak za učinkovito čišćenje osigurava visokotlačna pumpa izrađena od aluminija.

Brza spojka crijeva za spajanje na pištolju osigurava da se visokotlačno crijevo ne savija pri čišćenju. Integrirani bubanj za namatanje crijeva omogućuje jednostavno korištenje i skladištenje 7 metara dugog crijeva.

Ležište VT pištolja koristi se za odlaganje VT crijeva na visokotlačnom peraču tijekom pauze u radu ili na kraju čišćenja. STIHL RE 100 PLUS CONTROL opremljen je transportnom ručkom i integriranim transportnim kotačima za jednostavan transport do slijedeće lokacije. S dodatnim priborom za visokotlačne perače, poput Seta za čišćenje vozila, također možete očistiti vaše vozilo, a visokotlačni perač možete prilagoditi specifičnim poslovima čišćenja.

  • Lagan i komforan visokotlačni perač s dodatnom opremom
  • Za čišćenje oko kuće i u vrtu
  • Podešavanje tlaka i LED prikaz tlaka izravno na pištolju
  • 3 u 1 sapnica s integriranom rotirajućom sapnicom, sapnicom za ravni mlaz i sapnicom za apliciranje sredstva za čišćenje
  • Integrirani spremnik za sredstvo za čišćenje
  • Bubanj za namatanje crijeva za jednostavno rukovanje i skladištenje

 

Snaga KW  – 2,1 kW
Težina, spreman za rad – 9 kg
Radni tlak  10-110 bar
Maksimalni pritisak – 150 bar
Minimalni protok vode – 350 l/h
Maksimalni protok vode – 450 l/h
Maksimalna temperatura vode – 40 °C
Izmjerena razina zvučnog tlaka – 73 dB(A)
Kabel za napajanje duljine – 5 m
Napon – 230 V
Visokotlačno crijevo duljine – 7 m