Husqvarna škare za živicu 700 HD 60 EL

Prekrasna je živica ponos svakog vrta. Uz pomoć strojeva marke Husqvarna po vašoj mjeri ispunite svoj san o savršenoj živici. Husqvarna škare za živicu spoj su dobre ergonomije, robusnog dizajna i svestranosti.
Snaga: 700 W
Brzina rezanja: 2400 cut/min
Težina: 3,6 kg

5% popusta za predračun i gotovinsko plaćanje!

Original price was: 265.31 €.Current price is: 252.05 €.

Dostupno uz narudžbu

Dostupno uz narudžbu

Opis

Rad na baterijski pogon neće vas usporiti. Lagane, tihe Husqvarna škare za živicu na baterijski pogon omogućit će vam potpunu iskoristivost vremena zahvaljujući novoj snažnoj bateriji.

Višenamjenski i pripravnost za rad
Husqvarna škare za živicu su iznad svake sumnje sigurne za uporabu, višenamjenske i udobne. Podesiva stražnja ručka omogućuje obrezivanje živice sa strane i po vrhu, a produžene škare omogućuju bolji doseg. Budući da su podesive, stvarat će manji zamor pri uporabi.

Većina Husqvarna škara za živicu opremljena je kliznom sklopkom za automatsko zaustavljanje. To znači da kad je stroj isključen, klizna se sklopka automatski vraća na početni položaj za lakše pokretanje. Na ovaj će način vaše škare za živicu biti spremne za rad uvijek kada i vi budete.

Stvarne ergonomske prednosti
Vaši radni uvjeti naša su briga. Upravo zato smo uložili toliko truda u ergonomske pojedinosti. Učinkoviti protuvibracijski prigušivači na Husqvarna škarama za živicu upijaju vibracije, te tako štite vaše ruke i dlanove. Zahvaljujući položaju motora ispušni se plinovi izbacuju u suprotnom smjeru od vas, a određeni su modeli opremljeni mekanim ručkama radi dodatne udobnosti.

Podesiva stražnja ručka
Stražnja ručka je podesiva kako bi se olakšalo rezanje živice sa strane i na vrhu.

Smart Start®
Motor i starter su dizajnirani za brzi start sa najmanje napora. Otpor startnog užeta je smanjen do 40%.

Dugačak nož
Dugačak nož za produžen doseg.

Prekidač za gašenje s povratnom oprugom
Stop prekidač se automatski vraća u “ON” poziciju za start bez teškoća.

Dodatne informacije

Težina 1 kg