Cifarelli Prskalica L3EVOEU

Cifarelli L3EvoEU je kompaktan stroj zahvaljujući spremniku tekućine od 12 l koji vam omogućuje jednostavno kretanje po bilo kojem terenu.

L3evo je profesionalni raspršivač koji farmeri diljem svijeta koriste za obradu svojih usjeva, a nakon velikog uspjeha u zemljama izvan Europe, učinili smo ga dostupnim u CE verziji za sve europske zemlje .

 

 • Maksimalni vodoravni raspon – 17 m
 • Maksimalni okomiti raspon – 15 m
 • Prosječna veličina kapi – Ø 120 µm

10% popusta za predračun i gotovinsko plaćanje!

Original price was: 599.00 €.Current price is: 539.10 €.

Na zalihi
Kategorija:

Opis

Zašto odabrati raspršivač L3EvoEU

L3EvoEU je prskalica

 • Kompaktan (spremnik za tekućinu od 12 litara)
 • Otporan na svjetlo i hrđu (aluminijski okvir)
 • Udoban (novi naslon)
 • Još ergonomičniji od prethodnog modela (posebne naramenice s potporom)

Značajke

 • Dug vijek trajanja i pouzdanost : ako radite svaki dan u teškim područjima, pouzdanost i izdržljivost stroja ključni su elementi odabira. Zahvaljujući dužem životnom vijeku, ukupna cijena stroja u srednjem i dugom roku znatno je niža od cijene stroja koji ima nižu cijenu, ali koji će se, ako se koristi svakodnevno, morati vrlo često mijenjati.
 • Jednostavan za korištenje : L3evoEU je stroj za profesionalce, ali je u isto vrijeme vrlo jednostavan za korištenje, jer je potrebno podesiti samo gas i slavinu.
 • Jednostavan za održavanje : bez dodataka, s otvorenim rasplinjačem s plovnom komorom i unificiranim vijcima: cijeli se stroj može rastaviti pomoću jednog ključa.
 • Širok radni raspon : snažan motor od 5 KS i ventilacijski sustav osiguravaju vrlo širok raspon: do 17 metara vodoravno i 15 metara okomito. Tretman je tako do tri puta brži u usporedbi sa strojevima male snage. Nadalje, mogućnost korištenja čak i s cijevi u okomitom položaju, u kombinaciji sa značajnim dometom, također vam omogućuje tretiranje visokih stabala.
 • Udoban zahvaljujući podstavljenom jastuku i širokim podesivim podstavljenim naramenicama, oboje s tkaninom.

Učinkovitost tretmana

Prskalica omogućuje tretmane male količine. Ujednačena veličina doziranih kapi, u kombinaciji s djelovanjem zraka koji pokreće listove, osigurava učinkovitu i jednoliku zaštitu s obje strane tretirane površine.

Korištenje prskalice značajno smanjuje upotrebu vode i kemikalija. Uistinu, u usporedbi s tradicionalnim pumpama koje se nose na ramenu ili motoriziranim pumpama, tretman s raspršivačem sprječava otpad zbog kapanja jer je proizvod više koncentriran i mikroniziran.

Jednostavno održavanje

Za rukovatelje koji svakodnevno rade na terenu važno je brzo i jednostavno održavanje. Ovaj raspršivač ima otvoreni rasplinjač s plovnom komorom za brzo čišćenje i pojednostavljenu shemu rastavljanja.  Jedna glava vijaka omogućuje rastavljanje cijelog stroja pomoću jednog ključa. Sve to omogućuje jednostavnu i pravovremenu intervenciju čak iu teškim područjima.

Podrška nakon prodaje

Naši distributeri nude preciznu uslugu nakon prodaje, s trenutnom dostupnošću rezervnih dijelova, kako bi spriječili kašnjenja u tretmanima koje provode profesionalci.

Kvalitetu jamči stroj koji je u potpunosti dizajniran i proizveden u Italiji s najboljim materijalima i specijaliziranom radnom snagom.

 

Specifikacija Detalji
Motor C7, 2STR
Istisnina 77 cc
Maksimalna snaga 3,6 kW (5 KS)
Volumen zraka 20 m³ /min
Brzina zraka 125 m/s
Kapacitet spremnika tekućine 12 l
Otjecanje tekućine 0 – 3,6 l/min
Maksimalni vodoravni raspon 17 m
Maksimalni okomiti raspon 15 m
Prosječna veličina kapi Ø 120 µm
Spremnik za gorivo 1,9 l
Težina Bez cijevi 10,62 Kg, Sa cijevima 11,36 Kg
Ambalaža 49 x 74 x 38 cm

 

Dodatne informacije

Težina 1 kg