STIHL aku vrtna pila SET GTA 26

Svestrano primjenjiva vrtna akumulatorska pila. Za orezivanje stabala i grmova, za usitnjavanje odrezanog bilja i kod gradnje s drvom. Sa 1/4″-PM3-Lancem za visoke performanse i kod snažnih rezova. Neklizajuća upravljačka ručka za savršenu ergonomiju. Promjena lanca bez uporabe alata, fleksibilni zaštitni poklopac za siguran rad, s pokazateljem stanja napunjenosti. GTA 26 dostupna je u setu ili kao pojedinačni uređaj.

Vibracija lijevo/desno m/s²: 2,9/2,8
Razina zvučnog tlaka dB(A): 77,0
Nazivni napon (V): 10,8
Težina (kg): 1,45

10% popusta za predračun i gotovinsko plaćanje!

178.20 

In Stock

Opis

Set uključuje:

1 x GTA 26 vrtna akumulatorska pila
1 x Litij-ionski akumulator AS 2, 28 Wh, 10,8 V
1 x Standardni punjač AL 1
1 x Lagana vodilicu duljine, 10 cm
1 x Lanac 1/4″ PM3, 10 cm
1 x višenamjensko Bio Multi ulje, 50 ml
1 x Torba za transport, crna/narančasta, s ušicama za montažu na zid

Učinkoviti lanac za rezanje
Robusni STIHL Picco Micro 3 lanac za ovu praktičnu vrtnu pilu svojom velikom brzinom od 8 m/s jamči dobru upravljivost uređaja i čist i ravnomjeran rez.

Pokazivač napunjenosti akumulatorske baterije sustavom LE dioda
Zahvaljujući ovoj osobini jednostavnim pritiskom na tipku u svakom trenutku jasno je vidljivo stanje napunjenosti akumulatora odn. preostala energija za rad uređaja, putem sustava LE dioda.

Litij-Ionski Akumulator
Lagani i snažni akumulator napona 10,8 V izvedbe AS 2 zaslužan je za dugotrajan rad bez dopunjivanja i za visoku učinkovitost uređaja.

Izmjena lanca bez potrebe za alatom
Poklopac lančanika opremljen leptir-maticom znatno pojednostavnjuje izmjenu lanca, bez potrebe za dodatnim alatom.

Fleksibilan štitnik lanca
Štitnik lanca zaklanja gornju stranu lanca i vodilice, čime znatno doprinosi sigurnosti korištenja ovog uređaja. Štitnik je moguće odignuti za više od 90° u odnosu na vodilicu. Time je omogućeno lanac i vodilicu koristiti punom duljinom, a i sam rad postaje pregledan u svakom trenutku.

Praktična torba za transport i skladištenje
Za jednostavan i siguran transport, kao i za pregledno skladištenje na način zidnog ovjesa, u osnovnom setu ovog uređaja nalazi se i čvrsta torba s ležištima za svu opremu.