Husqvarna Aspire P4A 18-B45 Baterija

POWER FOR ALL ALLIANCE baterijski sustav

Baterijski sustav POWER FOR ALL ALLIANCE od 18 V optimalan je za poslove oko kuće i u vrtu. Jednu bateriju moguće je upotrebljavati s više alata i vrtnih robnih marki, što osigurava iznimnu prilagodljivost i smanjuje potrebu za skladišnim prostorom. Dostupne u dvije veličine, baterije od 18 V tvrtke Husqvarna optimizirane su za alate Aspire™ i osiguravaju više snage i učinkovito vrijeme rada za različite samostalne projekte u vrtu. Uz to, kompaktna veličina baterije i mala težina olakšavaju upotrebu pa je savladavanje svakog zadatka praktičnije i učinkovitije. Automower® Aspire™ R4 nije dio POWER FOR ALL ALLIANCE i napaja se s ugrađenom baterijom.

79.00 

Na zalihi

Opis

Snažna 18V i dugotrajna baterija za duže radne zadatke
Husqvarna Aspire 18V baterija (2.5Ah) je kompaktna i lagana baterija, kompatibilna s asortimanom proizvoda Husqvarna Aspire. Ergonomski dizajn s mekim rukohvatom omogućuje brzo i jednostavno pričvršćivanje na vaš proizvod. Ova baterija Power4All napravljena je od litij-ionskih ćelija i preporučuje se za korištenje zajedno s Aspire asortimanom proizvoda.

Ova baterija proizvod je saveza POWER FOR ALL, jednog od najvećih saveza baterija različitih marki vodećih proizvođača. Ove baterije mogu se koristiti za sve proizvode koji su dio ovog saveza*. To znači da više ne morate kupovati bateriju za svaki proizvod.

*Bosch PSM 18 LI + Bosch ALB 18 LI kompatibilan samo s vrstom baterije 1,5 Ah – 3,0 Ah. To znači da više ne morate kupovati bateriju za svaki proizvod.

 

Napon akumulatora  – 18 V
Težina – 0,36 kg
GTIN-13/EAN – 7333377024373
Kapacitet akumulatora – 2,5 Ah
Vrsta baterije – Li-Ion
Izlazna snaga baterije – 45 Wh
Najveća dubina rezanja – 45 mm
Najveća dubina rezanja – 114 mm
Najveća dubina rezanja – 81 mm

Dodatne informacije

Težina 1 kg