STIHL trimer FS 50

Nova lagana motorna kosa s pojednostavljenom procedurom pokretanja. Opremljena okruglom savijenom ručkom podesivom po visini. Namijenjena košnji i čišćenju raslinja oko stabala, duž staza i stuba na privatanim posjedima.

Zapremina cm³: 27.2
Snaga kW / KS: 0,8 / 1,1
Težina kg 1): 4.4
Rezni alat:Glava za košnju AutoCut C 6-2

10% popusta za predračun i gotovinsko plaćanje!

288.00 

In Stock
Kategorije: ,

Opis

Okrugla ručka
Ergonomski oblikovana okrugla ručka omogućava jednostavan rad u svakoj poziciji uređaja, s minimalnim naporom.

Stihl 2MIX motor
STIHL dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom nudi veliku snagu motora, uštedu i do 20% goriva u odnosu na iste STIHL dvotaktne motore bez 2-mix tehnologije. Opremljen je četverokanalnim cilindrom i sistemom predispiranja komore za sagorijevanje. Količina nesagorenog goriva u ispušnim plinovima time je smanjenja i za do 70%, što zadovoljava EU II normu za ispušne plinove.

Gumb za zaustavljanje
Gumb za zaustavaljanje prilikom ponovnog pokretanja nije potreban. Motor je uvijek spreman za rad.

Multi-funkcionalna ručka sa zaštitom
Sve kontrole za upravljanje motorom integrirane su u multifunskcijsku ručku. Rad sa strojem jednostavan je i siguran – ruka ostaje na ručki.

Ručna pumpa za gorivo
Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon dulje pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

Zaštitne naočale
Za vašu sigurnost nudimo STIHL naočale. Naočale su dobro ventilirane i imaju široku bočnu zaštitu.

Univerzalan remen ADVANCE PLUS
Ergonomski uobličen, komforan i lagan. Za udobniju košnju i čišćenje. Podesiv na prsima i bokovima. Sada s novom udobnom kukom za jednostavno i brzo postavljanje i skidanje motornog čistaća.

Remen za nošenje
Remen za FS 38, 40 FS, FS 45, FS 50.