STIHL trimer FS 235

PROLJETNA AKCIJA – POKLON UZ FS 235

Akcija traje od 01.04. do 15.06

  • motorno ulje HP ULTRA 0,1L
  • Nit za košnju 2,4 15m
  • Kanistar za gorivo – prozirni

Impresivan rezultat košnje. Košnja trave i grmlja, robusna i opskrbljena već poznatom snagom, STIHL antivibracijski sustav s jednom točkom, 2-MIX Motor, zahvatna ručka za dvije ruke, okrugla ručka, remen za nošenje/sustva za nošenje.

Zapremina cm³: 36,3
Snaga kW / KS: 1,55/2,1
Težina kg 1): 6.8

  • U opseg isporuke uključen dvostruki remen za nošenje preko ramena, glava za košnju AutoCut C 26-2 + trokraki nož 250-3 te alat za izmjenu reznog alata

.

10% popusta za predračun i gotovinsko plaćanje!

Original price was: 690.00 €.Current price is: 621.00 €.

Na zalihi
Kategorije: ,

Opis

STIHL 2-MIX-Motor
STIHL dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom nudi veliku snagu motora, uštedu i do 20% goriva u odnosu na iste STIHL dvotaktne motore bez 2-mix tehnologije. Opremljen je četverokanalnim cilindrom i sistemom predispiranja komore za sagorijevanje. Količina nesagorenog goriva u ispušnim plinovima time je smanjenja i za do 70%, što zadovoljava EU II normu za ispušne plinove.

Dekompresijski ventil
Dekompresijski ventil omogućava korisniku da tijekom procesa pokretanja pogonskog uređaja smanji kompresiju koju stvaraju klip i cilindar aktivirajući ventil koji dio kompresije propušta u okolinu i time olakšava pokretanje uređaja. Po startanju pogonskog motora deko-ventil automatski se vraća u zatvoreni položaj i osigurava punu kompresiju prostora za sagorijevanje mješavine.

Ručna pumpa za gorivo
Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon dulje pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

Široke ručke za ergonomsku košnju
Široke ručke uvrštene su u konstrukciju ovog stroja s ciljem lakšeg i ergonomski prihvatljivijeg rada. One omogućavaju košnju pomoću prirodnih pokreta svojstvenih košnji klasičnom ručnom kosom. Stroj se lagano prilagođava stasu korisnika pomoću jedne leptir matice za podešavanje ručki. Ovaj sustav upravljanja prvi je odabir korisnika koji za zadatak imaju košnju velikih površina.

Zaštitne naočale
Za vašu sigurnost nudimo STIHL naočale. Naočale su dobro ventilirane i imaju široku bočnu zaštitu.

 

Specifikacija Vrijednost
Obujam (cm³) 36,3
Snaga kW / KS 1,55 / 2,1
Težina kg 6,8
Razina zvučne snage s plastičnim alatom dB(A) 111
Razina zvučnog tlaka s plastičnim alatom dB(A) 99
Vrijednost vibracija s plastičnim reznim alatom lijevo/desno m/s² 5,1 / 4,1
Ukupna duljina cm 182
Rezni alat Glava za košnju AutoCut C 26-2
Kapacitet spremnika goriva l 0,81

 

Dodatne informacije

Težina 1 kg