STIHL trimer FS 131

Snažna motorna kosa za košnju oštre trave. Pojednostavljen postupak pokretanja za lako startanje. Ručka za prihvat objema rukama, upravljačka ručka s tipkom za zaustavljanje. 4-Mix motor s velikim spremnikom goriva. Čvrsto pogonsko vratilo, dvostruki remeni ovjes.

  • U opseg isporuke uključen dvostruki remen za nošenje preko ramena, List za rezanje trave 230-2 i alat za izmjenu reznog alata !

Zapremina cm³: 36,3
Snaga kW / KS: 1,4/1,9
Težina kg 1): 5.8
Rezni alat: List za rezanje trave 230-2

10% popusta za predračun i gotovinsko plaćanje!

628.20 

In Stock
Kategorije: ,

Opis

STIHL ElastoStart
Kod motora s unutrašnjim sagorijevanjem uslijed kompresije u cilindru stvara se otpor prilikom procesa pokretanja motora. Stihl ElastoStart je specijalna ručica koja omogućuje ravnomjeran postupak pokretanja bez naglog pojavljivanja vršne snage. Intergrirani amortizacijski element pritom izravna tijek snage koji nastaje prilikom pokretanja. Na takav način znatno se olakšava postupak pokretanja.

Multifunkcionalna STIHL ručka
Sve kontrole za upravljanje motorom u jednoj ruci, što rad čini jednostavnim i pouzdanim.

Široke ručke za ergonomsku košnju
Široke ručke uvrštene su u konstrukciju ovog stroja s ciljem lakšeg i ergonomski prihvatljivijeg rada. One omogućavaju košnju pomoću prirodnih pokreta svojstvenih košnji klasičnom ručnom kosom. Stroj se lagano prilagođava stasu korisnika pomoću jedne leptir matice za podešavanje ručki. Ovaj sustav upravljanja prvi je odabir korisnika koji za zadatak imaju košnju velikih površina.

Ručna pumpa za gorivo
Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon dulje pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

STIHL kompenzator
STIHL kompenzator, kontrolni dio karburatora osigurava da snaga motora, ubrzavanje i potrošnja goriva ostanu nepromijenjeni unatoč onečišćenju pročistača zraka. Pročistač se čisti tek kada dođe do primjetnog pada performansi, što omogućava vrlo duga razdoblja rada bez održavanja.

Zaštitne naočale
Za vašu sigurnost nudimo STIHL naočale. Naočale su dobro ventilirane i imaju široku bočnu zaštitu

 

Snaga kW / KS 1,4 / 1,9
Težina kg 5.8
Obujam (cm3) 36,3
Razina zvučnog tlaka s plastičnim alatom dB (A) 98
Razina zvučnog tlaka s metalnim alatom dB (A) 97
Razina zvučne snage s plastičnim alatom dB(A) 109
Razina zvučne snage s metalnim alatom dB(A) 109
Razina vibracija lijevo / desno sa metalnim alatom m / s 2 3,7 / 3,4
Razina vibracija lijevo / desno sa plastični alat m / s 2 4,9 / 4,9
CO² g/kWh 845
Ukupna duljina m 1.80
Rezni alat List za travu 230-2
Kapacitet spremnika goriva l 0,71
Prijenosna osovina Kruta