Stihl Aku Škare Za Živicu HSA 30 SET

  • U kompletu s akumulatorskom baterijom AS 2 i standardnim punjačem AL 1
  • Lagane akumulatorske škare za živicu s visokim učinkom rezanja
  • Za oblikovanje manjih živica i grmlja oko kuće

 

174.00 

Na zalihi

Opis

AKUMULATORSKE ŠKARE ZA ŽIVICU STIHL HSA 30 U SETU S AS 2 BATERIJOM I AL 1 PUNJAČEM: ZA PRAKTIČNO OREZIVANJE MANJIH ŽIVICA I GRMLJA

Posebno lagane i tihe akumulatorske škare za živicu STIHL HSA 30 impresioniraju svojim ergonomskim dizajnom i dobrim reznim učinkom pri njezi živice i održavanju vrtova u privatnim okruženjima.

Akumulatorske škare za živicu STIHL HSA 30 u setu standardno se isporučuju s litij-ionskom baterijom STIHL AS 2 i standardnim punjačem STIHL AL 1.

Optimalna koordinacija između elektromotora, inteligentnog upravljanja baterijom i laserski rezanih, dijamantno brušenih noževa osigurava snažnu učinkovitost rezanja te oštar i besprijekoran rez – posebno na mladim izbojcima. Promišljeno raspoređena ergonomska ručka nudi rad bez zamora te jednostavno i sigurno rukovanje. Pokretanje se vrši istodobnim aktiviranjem prekidača na prednjoj i na stražnjoj upravljačkoj ručki, čije mekana gumirana obloga osigurava dobar prihvat u svakom smjeru rada. Zavijčana zaštita vodilice štiti oštrice noža od oštećenja, na primjer pri radu blizu tla ili u dodiru sa zidovima. Integrirana ovjesna ušica na stražnjoj ručki omogućuje sigurno skladištenje uz uštedu prostora.

HSA 30 akumulatorske škare za živicu imaju duljinu rezanja od 45 cm.

Napomena: Baterija AS 2 certificirana je prema IPX4 klasi zaštite.

Duljina reza cm – 45
Nazivni napon V – 10
Težina kg – 2
Razina zvučnog tlaka dB(A) – 80
Razina zvučne snage dB(A) – 90
Razina vibracija lijevo / desno m / s² – 1,9 / 1,4
Ukupna duljina cm – 89
Razmak između zubaca mm – 22
Trajanje akumulatora min do – 40 min
Vrsta akumulatora — Litij-ionski
Preporučena baterija – AS 2

Dodatne informacije

Težina 1 kg