STIHL motorna kosilica RM 253 T

Kosilica STIHL RM 253 T je snažna i okretna kosilica, namijenjena košnji srednjih i velikih travnatih površina.

Prikladna za travnjake: do 1.800 m²
Širina košnje: 51 cm
Visina košnje: 25-75 mm
Zapremnina košare: 55 l
Snaga motora: 2,2 kW / 3,0 PS

10% popust za gotovinsko plaćanje!

Original price was: 612.00 €.Current price is: 550.80 €.

Nema na zalihi

Kategorije: ,

Opis

Centralno podešavanje visine košnje omogućava namještanje visine u sedam stupnjeva, od 25 do 75 cm i jamči precizan, fin i ujednačen rez pri košnji. Zahvaljujući pogonu i voluminoznoj košari za otkos zapremnine 55 litara, ovaj uređaj omogućuje dulje periode neprekidnog autonomnog rada. Snažni OHV motor nudi zamjetan i postojan radni učinak, kojeg ste priželjkivali pri radu s ovim uređjem.

Centralno podešavanje visine košnje olakšano je pomoću sustava poluga i opruga koje kompenziraju težinu uređaja. Visina košnje podesiva je u više stupnjeva, a indikator podešene visine vidljiv je na skali na boku uređaja.

Obloga ručke Super-Softgriff
Obloga ručke Super-Softgriff na STIHL kosilicama služi za udobno upravljanje i visoku ergonomiju rukovanja uerđajima.

Motor opremljen sustavom za lako pokretanje (ReadyStart)
Zahvaljujući ReadyStart tehnologiji pogonski uređaj ove kosilice lako je pokrenuti bez obzira radi li se o “hladnom” ili “toplom” startu, i uz minimalni utrošak energije.

Pogonski uređaj
Pogon na STIHL kosilicama olakšava košnju. Ova se značajka pokaže osobito praktičnom i dobrodošlom pri košnji travnjaka na kosinama.

Nož s ventilatorskom funkcijom
Nož s ventilatorskom funkcijom zaslužan je za ravnomjerno pokošenu travu i za snažnu struju zraka kojom se otkos transportira u košaru za travu. Pomoću struje zraka trava biva izdignuta uspravno na tlu, što rezultira ravnomjernom pokošenošću, a pokošena trava pomoću iste struje zraka i zahvaljujući optimalnom prozračnošću košare, dospijeva u košaru kroz tunel za transport otkosa.

Kotači
Kotači STIHL kosilica iznimno su lagani, robusni i trajni. Omogućavaju precizno i lako upravljanje kosilicom, kao što pogonski kotači zahvaljujući trakcionom profilu, omogućavaju kvalitetan prijenos snage pogona na kotače.

Preklopna upravljačka ručka
Preklopna upravljačka ručka nudi opciju brzog sklapanja u svrhu transporta ili skladištenja, a opet sklapanje u radni položaj brzo je i jednostavno.

Kućište od čeličnog lima
Kućište od čeličnog lima posebno je robusno i otporno na oštećenja. Time se postiže dugotrajna funkcionalnost i ispravnost uređaja.

Upravljačka ručka podesive visine
Upravljačka ručka podesive visine omogućava prilagođavanje uređaja stasu poslužioca. Time se postiže visoka udobnost pri radu, visoki nivo ergonomije uređaja, kao i stabilnost i okretnost pri radu.

Dodatne informacije

Težina 1 kg