STIHL motorna kosilica RM 248 T

STIHL kosilica RM 248 T, najprodavaniji model STIHL kosilice, sklopljena je za košnju srednje velikih travnatih površina, bez velikog utroška snage i vremena.

Prikladna za travnjake do: 1.200 m²
Širina košnje: 46 cm
Visina košnje: 25-75 mm
Zapremnina košare: 55 l
Snaga motora: 2,1 kW/2,8 PS

10% popusta za predračun i gotovinsko plaćanje!

391.50  (2,949.76 kn)

In Stock

Uz ovu kosilicu obavezna je kupnja ulja koja će vam biti automatski dodana u košarici:

  • Motorno ulje B&S SAE 30 0,6L

Opis

STIHL RM 248 T motorna kosilica

 

Ovaj model kosilice s jednom brzinom pogonskog uređaja posebno je okretan i jednostavan za korištenje, pa tako pruža mogućnost opuštene i nezamarajuće košnje. S tim ciljem u stroj je inkorporirana sklopiva upravljačka ručka s mekanom oblogom Super-SoftGriff radi lakšeg i udobnijeg manevriranja uređajem. Jednostavno centralno podešavanje visine košnje omogućava preciznu košnju trave na visinu od 25 do 75 cm . Velika 55-litarska košara za otkos nudi dugotrajni kontinuirani rad s malo pauza.

Centralno podešavanje visine košnje
Centralno podešavanje visine košnje olakšano je pomoću sustava poluga i opruga koje kompenziraju težinu uređaja. Visinu košnje moguće je podesiti u više stupnjeva.

Obloga ručke Super-Softgriff
Obloga ručke Super-Softgriff na STIHL kosilicama služi za udobno upravljanje i visoku ergonomiju rukovanja uređajima.

Motor opremljen sustavom za lako pokretanje (ReadyStart)
Zahvaljujući ReadyStart tehnologiji pogonski uređaj ove kosilice lako je pokrenuti bez obzira radi li se o “hladnom” ili “toplom” startu, i uz minimalni utrošak energije.

Tip motora: STIHL EVC 200

Pogonski uređaj
Pogon na STIHL kosilicama olakšava košnju. Ova se značajka pokaže osobito praktičnom i dobrodošlom pri košnji travnjaka na kosinama.

Nož s ventilatorskom funkcijom
Nož s ventilatorskom funkcijom zaslužan je za ravnomjerno pokošenu travu i za snažnu struju zraka kojom se otkos transportira u košaru za travu.

Kotači
Kotači STIHL kosilica iznimno su lagani, robusni i trajni. Omogućavaju precizno i lako upravljanje kosilicom, kao što pogonski kotači zahvaljujući trakcijskom profilu, omogućavaju kvalitetan prijenos snage pogona na kotače.

Preklopna upravljačka ručka
Preklopna upravljačka ručka nudi opciju brzog sklapanja u svrhu transporta ili skladištenja, a opet sklapanje u radni položaj brzo je i jednostavno.

Kućište od čeličnog lima
Kućište od čeličnog lima posebno je robusno i otporno na oštećenja. Time se postiže dugotrajna funkcionalnost i ispravnost uređaja.

Upravljačka ručka podesive visine
Upravljačka ručka podesive visine omogućava prilagođavanje uređaja stasu poslužioca. Time se postiže visoka udobnost pri radu, visoki nivo ergonomije uređaja, kao i stabilnost i okretnost pri radu.