Husqvarna robotska kosilica AUTOMOWER 310

Iznimno učinkovita robotska kosilica s 4 kotača za veće i složenije travnjake. Idealna za srednje travnjake površine do 1000 m², a može savladati nagibe od 40%. Pametna tehnologija automatski vodi robotsku kosilicu kroz uske prolaze. Intuitivni sustav u izborniku omogućuje vam prilagodbu osobnih postavki u kojima određujete vrijeme košnje. Poklopci u različitim bojama dostupni su kao opcija.

Kapacitet radnog mjesta: 1000 m² ±20%
Maksimalni nagib na radnoj površini: 40 %
Maksimalni nagib granične žice: 15 %

 

Postavljanje infrastrukture za robotsku kosilicu – 10 kuna/1m

U cijenu uključen sav potreban materijal (žica, spojnice, konektori) te usluga servisera.

10% popusta za gotovinsko plaćanje!

Original price was: 1,749.00 €.Current price is: 1,574.10 €.

Nema na zalihi

Opis

Postavljanje infrastrukture za robotsku kosilicu – 10 kuna/1m

U cijenu uključen sav potreban materijal (žica, spojnice, konektori) te usluga servisera.

Imate nedoumice oko robotske kosilice? Pogledajte često postavljana pitanja. https://www.husqvarna.com/hr/travnjak-i-vrt/when-working/odrzavanje-travnjaka/cesto-postavljena-pitanja-za-robotske-kosilice/

Automower® Connect@HOME
Bluetooth®, Automower® Connect @ HOME, omogućuju potpunu kontrolu nad kosilicom izravno preko vašeg pametnog telefona. Možete jednostavno poslati naredbe za početak košnje, kraj košnje, slanje na punjenje, uz ostale provjere stanja i prilagodbe. Bluetooth® komunikacija ima doseg do 10 metara. Standard za sve serije 300-400.

Sistematska košnja prolaza
Da bi se svuda postigli izvrsni rezultati košnje, robotska kosilica može se postaviti tako da automatski prebaci obrazac košnje iz slučajnog načina u sustavni način u uskim prolazima.

Jednostavno čišćenje i pranje
Vrtnim crijevom možete prati vanjski i podni dio robotske kosilice. Korištenjem alata za održavanje poklopac se može lako ukloniti što omogućuje jednostavno čišćenje i dostupnost.

Klimatski timer
Prilagođava vrijeme košnje rastu trave, što znači da Husqvarna Automower® češće kosi u kada trava brže raste. Za vrijeme suhog i sunčanog vremena ili u kasnu jesen kosilica će rjeđe kositi. Time se smanjuje upotreba kosilice i čuva travnjak.

Automatski prijelaz preko uskih dijelova
Husqvarna Automower® automatski detektira uske prolaze i pronalazi izlaz iz najtežih situacija.

Košnja lokacija koje su izvan dohvata stanice za punjenje x3
Ujednačeni rezultati košnje zahvaljujući mogućnosti pokretanja košnje na tri različite lokacije koje su povezane patentiranom žicom za navođenje, ali izvan dohvata stanice za punjenje. Automower je potrebno fizički odnijeti na drugu lokaciju i vratiti na stanicu za punjenje.

Višestruki profili
Olakšano je dijeljenje jedne robotske kosilice na više lokacija. S osobnim imenima na svakom profilu i instalaciji, lako je prebacivati između različitih postavki

Meni s grafičkim prikazom, srednji
Meni visoke rezolucije s jednostavnim grafičkim prikazom i lakim podešavanjem.

Niska razina buke
Zahvaljujući jedinstvenom načinu košnje, Husqvarna Automower® radi iznimno diskretno i tiho kada god vi to poželite.

Zaštita od krađe alarmom i PIN kodom
Višestruka zaštita od krađe za visoku razinu sigurnosti. Ako se kosilica digne, proizvest će alarm visokog zvuka i moći će se isključiti tek utipkavanjem jedinstvenog PIN koda kosilice.

Timer
Vi odlučujete kada će vaš Automower kositi travnjak. Od 0-24, svaki dan ili u određene dane i termine.

Žica za navođenje
Žica za navođenje pomaže kosilici da nađe put natrag do stanice za punjenje, što smanjuje vrijeme traženja pogotovo u vrtovima kompliciranog oblika.

Više fleksibilnosti postavljanja stanice za punjenje
Više fleksibilnosti postavljanja stanice za punjenje čime se olakšava instalacija i osigurava pouzdanije spajanje

Izmjenjivi gornji poklopci
Neka vaša robotska kosilica bude posebna tako da odaberete poklopce drugih boja. Dostupno je još dvije boje: granit siva i Husqvarna narančasta.

Pouzdanost
Na robotsku košnju se uvijek možete osloniti. Husqvarna je u svojem 20 godišnjem razvoju koncepta robotskih kosilica dosegla najviši stupanj pouzdanostii, kvalitete i rezultata košnje pri minimalnom asistiranju.

Jedinstven rezni sistem
Husqvarna Automower® reže malo ali često što rezultira lijepom i zdravom tratinom. Opremljena je nožićima oštrima kao britvice, koji se sastoje od karbonskog čelika i postavljeni su na robusni sistem diskova. Taj sistem omogućuje učinkovito djelovanje i iznimno nisku potrošnju energije.

Automatsko punjenje
Kada Automower® zahtjeva punjenje, sama pronalazi put natrag do stanice za punjenje.

Senzor podizanja i prevrtanja
Ako se Automower® digne, košnja se automatski zaustavlja. oštrice rotiraju na sigurnoj udaljenosti od vanjskoga ruba kosilice. Ako Automower® naiđe na prepreku, stat će i pronaći novi smjer kako bi izbjegao nastanak oštećenja.

Ovladava kosinama nagiba do 40%
Kotači s velikim ripnama pružaju odlučnu trakciju čak i ako je površina skliska. Robotska kosilica savladava nagibe i do 40 %.

Spiralna košnja
Automatska funkcija košnje radi ravnomjerne visine trave. Rezni senzori diskova detektiraju hoće li kosilica ući u zonu s višom i gušćom travom te po potrebi prebacuje na spiralni sustav košnje.

Odlični rezultati košnje
Zahvaljujući nasumičnom uzorku košnje Husqvarna Automower® kosilice trava je uvijek perfektno pokošena i izgleda kao tepih. Noževi oštri kao britva režu travu sa svih strana pomažući joj tako da ojača. Rast mahovine se time efikasno zaustavlja.

Nema ispušnih plinova
Budući da je napajan strujom, Automower® ne proizvodi štetne emisije plinova

Niska potrošnja energije
Efikasna raspodjela energije znači malu potrošnju čime se robotskoj kosilici omogućuje da radi uz minimalne troškove u usporedbi s tradicionalnim kosilicama.

Otporan na vremenske uvjete
Automower® može biti na terenu u svako doba dana i dizajniran je da pravilno bez potrebe za stalnim nadzorom bez obzira na vremenske uvjete.. Automower® je građen i da izdrži teške klimatske uvjete bez ikakvih problema.

Dodatne informacije

Težina 1 kg