Husqvarna visokotlačni perač PW 235R

Naš najkompaktniji visokotlačni perač nudi visoku učinkovitost čišćenja za zadatke poput terasa i vrtne opreme. Dvije zakretne funkcije – jedna za podešavanje mlaznice i jedna za brzo priključivanje čime se olakšava i ubrzava priprema stroja, ali i sam rad. Skladištenje pribora na unutarnjim dijelovima, kolut za crijevo i spremanje kabela za napajanje čine rad učinkovitim. Metalna pumpa pružat će pouzdane rezultate. U paket su uključene dvije mlaznice i jedan raspršivač pjene.

Maks. pritisak:
125 bar
Protok vode: 320-460 l/h
Snaga: 1500 W
Dužina cijevi: 7 m

10% popusta za predračun i gotovinsko plaćanje!

262.79  (1,979.99 kn)

In Stock

Opis

Daljinsko upravljanje pritiskom
Bežično podešavanje potrebnog tlaka pojednostavljuje rad jer ne morate raditi dvostruki posao – i na uređaju i na mlaznici. Također vam pomaže da trošite manje vode i električne energije.

Metalna pumpa
Pumpa je izrađena od metala kako bi se smanjila opasnost od loma i osigurala vašem proizvodu dulji životni vijek.

Kolut crijeva
Praktično i učinkovito skladištenje crijeva jednostavnim namotavanjem.

Fleksibilno crijevo za visoki pritisak.
Dodatna udobnost zahvaljujući fleksibilnom crijevu koje se ne može zapetljati.

Dvostruka zakretna funkcija i brzi priključci
Mlaznica raspršivača ima dvostruku zakretnu funkciju i brze priključke za crijevo, mlaznice i ostale dodatke kako bi maksimizirali efikasnost i komfor.

Prskalica za pjenu
Možete jednostavno pratiti upotrebu deterdženta i vidjeti preostalu razinu. To vam daje savršenu kontrolu čime nikada više nećete koristiti više deterdženta od potrebnog.

Rotacijska mlaznica
Rotirajuća mlaznica daje vam ciljanu i visoku učinkovitost čišćenja i pomaže vam da učinkovito uklonite tvrdokornu prljavštinu.

Ravna mlaznica
Višenamjenska mlaznica za uporabu na strojevima s daljinskim upravljanjem. Daje vam svestranost jer se može koristiti za širok raspon poslova čišćenja sa savršenim rezultatima.

Svi dodaci na jednom mjestu
Svaki dodatak uključen u paket može se pohraniti u prikladne pretince smještene na peraču kako bi bili dostupniji i olakšali vam rad.