Husqvarna visokotlačni perač PW 125

Naš najkompaktniji visokotlačni perač nudi visoku učinkovitost čišćenja za zadatke poput terasa i vrtne opreme. Dvije zakretne funkcije – jedna za podešavanje mlaznice i jedna za brzo priključivanje čime se olakšava i ubrzava priprema stroja, ali i sam rad. Skladištenje pribora na unutarnjim dijelovima, kolut za crijevo i spremanje kabela za napajanje čine rad učinkovitim. Metalna pumpa pružat će pouzdane rezultate. U paket su uključene dvije mlaznice i jedan raspršivač pjene.

Maks. pritisak:
125 bar
Protok vode: 320-460 l/h
Snaga: 1500 W
Dužina cijevi: 7 m

10% popusta za predračun i gotovinsko plaćanje!

166.04  (1,251.03 kn)

In Stock

Opis

Metalna pumpa
Pumpa je izrađena od metala kako bi se smanjila opasnost od loma i osigurala vašem proizvodu dulji životni vijek.

Kolut crijeva
Praktično i učinkovito skladištenje crijeva jednostavnim namotavanjem.

Fleksibilno crijevo za visoki pritisak.
Dodatna udobnost zahvaljujući fleksibilnom crijevu koje se ne može zapetljati.

Dvostruka zakretna funkcija i brzi priključci
Mlaznica raspršivača ima dvostruku zakretnu funkciju i brze priključke za crijevo, mlaznice i ostale dodatke kako bi maksimizirali efikasnost i komfor.

Prskalica za pjenu
Možete jednostavno pratiti upotrebu deterdženta i vidjeti preostalu razinu. To vam daje savršenu kontrolu čime nikada više nećete koristiti više deterdženta od potrebnog.

Rotacijska mlaznica
Rotirajuća mlaznica daje vam ciljanu i visoku učinkovitost čišćenja i pomaže vam da učinkovito uklonite tvrdokornu prljavštinu.

Varijabilna mlaznica
Višenamjenska mlaznica kojom se podešava pritisak pruža vam veću raznovrsnost, jer se može koristiti za širok raspon zadataka čišćenja sa savršenim rezultatima.

Svi dodaci na jednom mjestu
Svaki dodatak uključen u paket može se pohraniti u prikladne pretince smještene na peraču kako bi bili dostupniji i olakšali vam rad.