STIHL trimer FS 111

Snažna motorna kosa za košnju brisanih prostora pokrivenih čvrstom travom. Pojednostavnjen postupak pokretanja, dvostruka upravljačka ručka, ručka s komandama opremljena Stop-tipkom. Štedljivi 4-Mix motor opremljen je većim spremnikom goriva za dulje intervale rada bez potrebe za nadopunom. Rad motora na rezni alat prenosi se putem čvrste osovine, a stroj je o radnika ovješen udobnim i ergonomski uobličenim dvostrukim ramenim ovjesom.

Zapremina cm³: 31,4
Snaga kW / KS: 1,05/1,45
Težina kg 1): 5.8
Rezni alat: List za rezanje trave 230-2

10% popusta za predračun i gotovinsko plaćanje!

3,487.50 kn (462.87 €)

Nema na zalihi

Opis

Stihl 4MIX motor
Kombinira prednosti 2-taktnog i 4-taktnog motora. Manje ispušnih plinova, nije potreban servis ulja i prihvatljive je zvučne slike. Velikog okretnog momenta i visoke učinkovitosti.

Multifunkcionalna STIHL ručka
Sve kontrole za upravljanje motorom u jednoj ruci, što rad čini jednostavnim i pouzdanim.

Široke ručke za ergonomsku košnju
Široke ručke uvrštene su u konstrukciju ovog stroja s ciljem lakšeg i ergonomski prihvatljivijeg rada. One omogućavaju košnju pomoću prirodnih pokreta svojstvenih košnji klasičnom ručnom kosom. Stroj se lagano prilagođava stasu korisnika pomoću jedne leptir matice za podešavanje ručki. Ovaj sustav upravljanja prvi je odabir korisnika koji za zadatak imaju košnju velikih površina.

Tipka za zaustavljanje
Kontrola prekidača za zaustavljanje prilikom ponovnog pokretanja nije potrebna. Motor je uvijek spreman za rad.

Sustav automatske dekompresije
Dekompresijki sustav produljuje vrijeme otvorenosti ventila u fazi pokretanja motora. To smanjuje opterećenje na užetu za pokretanje.

Ručna pumpa za gorivo
Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon dulje pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

Pročistač zraka
Lako dostupan i trajan pročistač zraka od posebnog papira nudi mogućnost korištenja s dugim intervalom između čišćenja.

Zaštitne naočale
Za vašu sigurnost nudimo STIHL naočale. Naočale su dobro ventilirane i imaju široku bočnu zaštitu.