STIHL aku trimer SET FSA 56

Iznimno lagani akumulatorski motorni trimer, impresivnih reznih osobina, jednostavan za korištenje i iznimno niske emisije buke. Namijenjen je privatnim korisnicima i profesionalcima u poslovima oblikovanja krajobraza. Zbog svoje mobilnosti i male mase pogodan je za završne i kozmetičke poslove pri košnji. Zbog male emisije buke ne zahtijeva korištenje zaštite za sluh prilikom upotrebe. Teleskopska osovina radi veće udobnosti pri korištenju.

Vrsta akumulatora: Litij-ionski
Napon V: 36
Težina kg: 2.5
Rezni alat: AutoCut 2-2

10% popusta za predračun i gotovinsko plaćanje!

Baterija AK 10 i punjač AL 101 uključeni u cijenu!

1,925.00 kn 1,732.50 kn

In Stock

Opis

Tihi rad
Akumulatorski uređaji linije COMPACT taku su tihi da ne zahtjevaju korištenje zaštite za sluh.

Međupozicija akumulatora
Akumulator u uređaju može biti smješten u dvije pozicije. Prva pozicija je za prijenos i odlaganje u kojoj je akumulator čvrsto u uređaju, ali nije ostvaren kontakt između stroja i akumulatora. Druga pozicija je pozicija za korištenje u kojoj akumulator predaje električnu energiju sistemu.

Graničnik košnje
Graničnik košnje kao opcija pri radu omogućava precizno određivanje zahvata reznim alatom, s ciljem zaštite bilja oko kojeg kosimo, te reznog alata od neželjenog oštećenja.

Osovina podesiva po duljini
Savršeno izbalansirana kosa FSA 56 opremljena je elastičnim ručkama i osovinom prilagodljive duljine.

Luk ručka
Ergonomska okrugla ručka je idealna za bilo koji radni smjer i omogućava dugi rad s umjerenom snagom.

Akumulator AK 10
Kompaktni Litij-iosnki akumulator za Aku uređaje linije COMPACT, kapaciteta 59 Wh. Vrijeme korištenja ovosi o vrsti uređaja. Opremljen sustavom LE-dioda kojim pokazuje stanje napunjenosti i ispravnosti akumulaora. Kompatibilan sa AL 101, AL 100, AL 300 i AL 500.