STIHL aku motorna pila SET MSA 120 C-B 1/4″ P P SET

Lagana akumulatorska motorna pila za održavanje zemljišta i izvođenje jednostavnih zanatskih aktivnosti. Mekana ručka, brza i jednostavna zamjena lanca pomoću STIHL sustava za brzo zatezanje lanca, spremnik za ulje s prozorčićem, visoka učinkovitost rezanja primjenom lancem za pile 1/4″ PM3.

Težina kg: 2,7
Tehnologija baterije: Litij-ionska
Trajanje baterije s AK 20: do 40 min

Dolazi u setu sa jednom AK 20 baterijom i sa AL 101 punjačem.

10% popusta za predračun i gotovinsko plaćanje!

359.10  (2,705.64 kn)

Dostupno uz narudžbu

Dostupno uz narudžbu

Opis

Dolazi u setu sa AK 20 baterijom i sa AL 101 punjačem.

 

Tihi rad
Akumulatorski uređaji linije COMPACT taku su tihi da ne zahtjevaju korištenje zaštite za sluh.

STIHL brzi zatezač lanca (B)
STIHL brzi zatezač lanca pojednostavljuje zahvat. Odvijčavanjem matice poklopca lančanika, integrirane u zatezač, omogućavamo napinjanje lanca pomoću kotača za podešavanje pričvršćenog za vodilicu. Time eliminiramo potrebu za dodatnim alatom.

EC Motor
Učinkoviti elektromotor bez četkica, a time i bez potrebe za održavanjem pruža dulji radni vijek pogonskog uređaja, a time i stroja uopće. Upravljanje elektromotorom pomoću patentiranog STIHL EC-Elektronik sklopa omogućava korekciju napajanja pogonskog uređaja pri velikom opterećenju motora, čak i prije no što to opterećenje prouzroči pad broja okretaja uređaja. Time se učinkovitost rada, bez obzira na težinu zahvata, održava konstantnom, što osigurava optimalnu reznu moć.

STIHL Ematic-System
STIHL Ematic sustav sastoji se od Ematic vodilice, Oilomatic lanca i podesive uljne pumpe. Poseban dizajn vodilice i lanca omogućava da svaka kap ulja bude na mjestu gdje je potrbena za podmazivanje. Potrošnja ulja za lanac time se može smanjiti i do 50%.

Upravljačka ručka
Crna meka upravljačka ručka osigurava siguran i čvrst hvat u svim položajima rada. Polugu kontakta moguće je zaustaviti u aktiviranom položaju pomoću bočnog dugmeta osigurača.

Čep za spremnik ulja i prozirni spremnik
Proziran spremnik ulja za lanac radi olakšane provjere razine ulja, te bezalatni zatvarač spremnika kao dio standarne opreme.

Posluživanje dvjema rukama
Ergonomski oblikovana prednja ručka i zadnja ručka s mekom komponentom za udoban i siguran rad u svim pozicijama.

Međupozicija akumulatora
Akumulator u uređaju može biti smješten u dvije pozicije. Prva pozicija je za prijenos i odlaganje u kojoj je akumulator čvrsto u uređaju, ali nije ostvaren kontakt između stroja i akumulatora. Druga pozicija je pozicija za korištenje u kojoj akumulator predaje električnu energiju sistemu.