Husqvarna robotska kosilica AUTOMOWER 105

Kompaktna robotska kosilica s 3 kotača za učinkovitu košnju otvornih travnjaka. Primjerena je za površine do 600 m² i savladava nagibe do 25%. Jednostavna je za upotrebu i sadrži mnogo opcija za osobnu prilagodbu.

Kapacitet radnog mjesta: 600 m² ±20%
Maksimalni nagib na radnoj površini: 25 %
Maksimalni nagib granične žice: 15 %

Postavljanje infrastrukture za robotsku kosilicu – 10 kuna/1m

U cijenu uključen sav potreban materijal (žica, spojnice, konektori) te usluga servisera.

10% popusta za gotovinsko plaćanje!

719.10 

Dostupno uz narudžbu

Dostupno uz narudžbu

Opis

Postavljanje infrastrukture za robotsku kosilicu – 10 kuna/1m

U cijenu uključen sav potreban materijal (žica, spojnice, konektori) te usluga servisera.

Imate nedoumice oko robotske kosilice? Pogledajte često postavljana pitanja. https://www.husqvarna.com/hr/travnjak-i-vrt/when-working/odrzavanje-travnjaka/cesto-postavljena-pitanja-za-robotske-kosilice/

Kompaktan i lagan
Mala kompaktna težina i veličina pružaju bolju upravljivost na manjim travnjacima i olakšavaju košnju na raznovrsnim terenima. Jednostavno skladištenje.

Žica za navođenje
Žica za navođenje pomaže kosilici da nađe put natrag do stanice za punjenje, što smanjuje vrijeme traženja pogotovo u vrtovima kompliciranog oblika.

Košnja lokacija koje su izvan dohvata stanice za punjenje x2
Ujednačeni rezultati košnje zahvaljujući mogućnosti pokretanja košnje na dvije različite lokacije koje su povezane patentiranom žicom za navođenje, ali izvan dohvata stanice za punjenje. Automower je potrebno fizički odnijeti na drugu lokaciju i vratiti na stanicu za punjenje.

Lagano podešavanje visine
Visina košnje se lagano može podešavati okretanjem jednog velikog gumba.

Ovladava kosinama nagiba do 25%
Kompaktna veličina ove kosilice, ali i veliki pogonski kotači s ripnama uz optimiziranu raspodjelu težine osiguravaju dobru trakciju čak i na skliskim površinama. Kosilica ovladava kosinama nagiba do 25%.

Odlični rezultati košnje
Zahvaljujući nasumičnom uzorku košnje Husqvarna Automower® kosilice trava je uvijek perfektno pokošena i izgleda kao tepih. Noževi oštri kao britva režu travu sa svih strana pomažući joj tako da ojača. Rast mahovine se time efikasno zaustavlja.

Nema ispušnih plinova
Budući da je napajan strujom, Automower® ne proizvodi štetne emisije plinova

Niska potrošnja energije
Efikasna raspodjela energije znači malu potrošnju čime se robotskoj kosilici omogućuje da radi uz minimalne troškove u usporedbi s tradicionalnim kosilicama.

Otporan na vremenske uvjete
Automower® može biti na terenu u svako doba dana i dizajniran je da pravilno bez potrebe za stalnim nadzorom bez obzira na vremenske uvjete.. Automower® je građen i da izdrži teške klimatske uvjete bez ikakvih problema.

Meni s grafičkim prikazom, srednji
Meni visoke rezolucije s jednostavnim grafičkim prikazom i lakim podešavanjem.

Niska razina buke
Zahvaljujući jedinstvenom načinu košnje, Husqvarna Automower® radi iznimno diskretno i tiho kada god vi to poželite.

Zaštita od krađe alarmom i PIN kodom
Višestruka zaštita od krađe za visoku razinu sigurnosti. Ako se kosilica digne, proizvest će alarm visokog zvuka i moći će se isključiti tek utipkavanjem jedinstvenog PIN koda kosilice.

Timer
Vi odlučujete kada će vaš Automower kositi travnjak. Od 0-24, svaki dan ili u određene dane i termine.

Pouzdanost
Na robotsku košnju se uvijek možete osloniti. Husqvarna je u svojem 20 godišnjem razvoju koncepta robotskih kosilica dosegla najviši stupanj pouzdanostii, kvalitete i rezultata košnje pri minimalnom asistiranju.

Jedinstven rezni sistem
Husqvarna Automower® reže malo ali često što rezultira lijepom i zdravom tratinom. Opremljena je nožićima oštrima kao britvice, koji se sastoje od karbonskog čelika i postavljeni su na robusni sistem diskova. Taj sistem omogućuje učinkovito djelovanje i iznimno nisku potrošnju energije.

Automatsko punjenje
Kada Automower® zahtjeva punjenje, sama pronalazi put natrag do stanice za punjenje.

Senzor podizanja i prevrtanja
Ako se Automower® digne, košnja se automatski zaustavlja. oštrice rotiraju na sigurnoj udaljenosti od vanjskoga ruba kosilice. Ako Automower® naiđe na prepreku, stat će i pronaći novi smjer kako bi izbjegao nastanak oštećenja.