Husqvarna motorna kosilica LC 353V

LC 353V je kosilica koja ostvaruje fantastične rezultate košenja i odličan izgled vašeg travnjaka zahvaljujući AFTech™ tehnologiji: rezni nož je dizajniran tako da prilikom rotacije stvara strujanje zraka prema gore. Ovakav način kretanja zraka podiže travu kako bi omogućio jednaku pokošenost travnjaka. Slijedeći korak je da strujanje zraka kroz odvodnu cijev šalje pokošene ostatke trave u sakupljač za travu. Na ovaj način se punjenje sakupljača obavlja ekstremno efikasno, omogućavajući vam da kosite duže bez prekida. LC 353V je čvrstog dizajna i trajat će vam dugo godina. Sa funkcijom AutoWalk™ 2 ergonomski i udobno kontrolirate brzinu kretanja.

Proizvođač motora: Briggs & Stratton
Pogonski sistem: AutoWalk™ 2
Metode košnje: Sakupljanje/Izbacivanje straga
Širina košnje: 53 cm“

5% popusta za predračun i gotovinsko plaćanje!

5,299.00 kn 5,034.05 kn

Nema na zalihi

Opis

Briggs & Stratton motor sa ReadyStart-om
ReadyStart sistem eliminira potrebu za manualnim čokom ili pumpicom goriva. Isto tako, smanjuje otpor startnog užeta za 30%, čineći kosilicu vrlo laganom za pokretanje.

AFT (Advanced Flow Technologija)
AFT je jedinstven dizajn gdje rezno kućište i nož stvaraju optimalno strujanje zraka. To znači prvoklasne rezultate u svim načinima košnje. Kada se sakuplja, to pomaže da se sakupljač napuni do optimalne razine.

AutoWalk™ 2
Kontrola brzine s obje ruke omogućuje ugodnije upravljanje s minimalnim zamorom korisnika, također omogućuje jednostavnije manevriranje oko prepreka, grmlja i sl.

Robustan dizajn
Rezno kućište dolazi u jednom komadu, što znači da nema zavarenih dijelova. To omogućava veliku torzionu krutost, trajnost i čvrstoću u radu.