EUROPSKA UNIJA


www.strukturnifondovi.hr
Naziv projekta: Povećanje poslovne učinkovitost i konkurentnos tvrtke David d.o.o. stvaranjem preduvjeta za praćenje poslovanja u realnom vremenu i ubrzanjem poslovnih procesa kroz ulaganje u informatičko komunikacijsku tehnologiju (hardver i softver)

PROJEKT SUFINANCIRALA EUROPSKA UNIJA IZ EUROPSKOG FONDA ZA REGIONALNI RAZVOJ
PROJEKT

David d.o.o. - EU PROJEKT

EU PROJEKT

EUROPSKA UNIJA || PROJEKT SUFINANCIRALA EUROPSKA UNIJA IZ EUROPSKOG FONDA ZA REGIONALNI RAZVOJ

Naziv projekta:
Povećanje poslovne učinkovitost i konkurentnos tvrtke David d.o.o. stvaranjem preduvjeta za praćenje poslovanja u realnom vremenu i ubrzanjem poslovnih procesa kroz ulaganje u informatičko komunikacijsku tehnologiju (hardver i softver)

Poziv:
Poboljšanje konkurentnosti učinkovitos MSP u područjima s razvojnim posebnos ma kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)

Korisnik:
David d.o.o., Staro Petrovo Selo

Projektom se značajno unaprjeđuje informatička opremljenost, nabavlja se novi integrirani poslovni informacijski sustav (softver) a realizacija projekta odvija se na području sa razvojnim posebnostima i to Okučani i Staro Petrovo Selo (stupanj razvijenosti I,(do 50 % prosjeka RH) te Nova Gradiška (stupanj razvijenosti II, od 50% do 75 % prosjeka RH).

Cilj (svrha) projekta: Poveća poslovnu učinkovitost i konkurentnost tvrtke David d.o.o. stvaranjem preduvjeta za praćenje poslovanja u realnom vremenu i ubrzanjem poslovnih procesa ulaganjem u IKT (hardver i softver). Rezultat projekta: Nabavljena i instalirana suvremena i brza računalna oprema (hardver) te nabavljen i implementiran integrirani poslovni sustav (softver) sa kvalitetnim modulom izvještavanja. Projektom će se povećati prihodi i broj zaposlenih tvrtke David d.o.o. „Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“

Ukupna vrijednost projekta: 373.695,85 kn

EU sufinanciranje projekta: 241.377,02 kn

Razdoblje provedbe projekta: od 01.08.2017 do 28.02.2018

Kontakt osoba za više informacija: marijan@david-doo.hr

Naziv, adresa, telefon i internetska stranica korisnika projekta: David d.o.o., Braće Radića 27, 35 420 Staro Petrovo Selo, Hrvatska Telefon:+385 35 331 340, www.david-doo.hr
za više informacija o EU fondovima: www.razvoj.gov.hr  i  www.strukturnifondovi.hr.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost David d.o.o.